Over ons

Tekla

Tekla

35 jaar geleden ben ik in de praktijk gaan werken, nadat ik een half jaar bij de GGD in Purmerend inval werk had gedaan. Ik werk op 2 locaties, Purmerend en Wormer en Saskia en ik werken alweer 30 jaar met veel plezier samen.

Als ik merk dat ik je kan helpen, je nieuwe dingen kan leren en dat je je gehoord voelt geniet ik van mijn werk en ga ik aan het eind van de dag tevreden naar huis.

Het blijft voor mij interessant om steeds weer nieuwe ervaringen op te doen en de nieuwe ontwikkelingen binnen  mijn vakgebied te blijven volgen.

In het ontwikkelen van materialen voor behandelingen kan ik mijn creatieve kant kwijt. Ik vind het heerlijk als ik materiaal en oefeningen op maat  kan maken, wat er voor zorgt dat jij makkelijker of sneller jouw doelen behaalt.

Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen dochters die inmiddels de deur uit zijn. Mijn grootste passie is het eiland Terschelling; dit is mijn 2e thuis. Daar kan ik mij, in de mooie natuur helemaal ontspannen en weer opladen met nieuwe ideeën.

Saskia

Ik geloof dat je altijd weer nieuwe mogelijkheden hebt!
Elke keer als je een stap neemt, zal je merken dat je nog meer stappen kunt nemen om je te blijven ontwikkelen.

Na mijn opleiding logopedie startte ik mijn werk in deze praktijk en hier heb ik mij verder kunnen ontwikkelen. Door mijn jarenlange ervaring en na- en bijscholing op het gebied van spraak en taal weet ik wat ik belangrijk vind om jou en je kind mee te geven, zodat er een goede communicatie tussen jullie ontstaat en je kind zich beter kan verwoorden naar de rest van zijn omgeving.

Ik hecht  veel waarde aan de samenwerking met de peuterspeelzaal, kinderopvang of de basisschool of andere betrokkenen,
zodat je kind optimaal kan profiteren van alle hulp die hij krijgt.
Mijn passie ligt bij de stem. Ik vind het fijn als ik jou met concrete stemoefeningen van jouw klachten af kan helpen.

Ik zing zelf met heel veel plezier. Ik vind het leuk om verschillende zangtechnieken uit te proberen. Dat is de reden waarom ik mij steeds verder ben gaan verdiepen in de zangstem. Ik heb cursussen op het gebied van verschillende zangtechnieken gevolgd om zangers en beroepssprekers te kunnen helpen.
Het leuke is dat je deze technieken niet alleen kan toepassen tijdens het zingen, maar ook om bij het spreken op een gezonde manier je stem te gebruiken.

Ik heb zelf zangles en weet hoe lastig het is om je gewoonte te veranderen.  Door aan mijn eigen stemvorming te werken kan ik mijn cliënten beter begrijpen en begeleiden.

Ik zing vanaf het eerste uur bij Rockkoor “Let’s Rock”.  In samenwerking met de dirigent leer ik de koorleden adem-  en stemtechnieken voor meer zangplezier en een Rocksound.  Het is mooi om te merken dat mijn medekoorleden al na een paar sessies zoveel verschil merken in hun manier van zingen. Ze geven aan dat het zingen makkelijker gaat.

Tevens zing ik bij het zangensemble van Zangstudio Lea van der Pol en bij Muziekschool DMA.   

Ik heb een man en 2 kinderen die ook veel van muziek houden en zelf muziek maken.
Ik ga graag naar het theater en naar concerten. Ik houd van lezen en ik vind het heerlijk om een fietstocht te maken buiten de stad of een wandeling te maken.

Saskia